Ontdek Zuid-Afrika 2017 | Nautica

Vertrek: 6 december 2017 Terugkomst: 21 december 2017 Aantal dagen: 15

Ontdek Zuid-Afrika 2017 | Nautica

Prijs vanaf: € 3.549,-

Ontdek Zuid-Afrika met de Nautica

Nijlpaarden, olifanten, leeuwen, giraffen; tijdens deze prachtige cruise door Zuid-Afrika kunt u genieten van deze wilde reisgenoten. De 15-daagse cruise met het luxueuze cruiseschip de Nautica start in het altijd bruisende Kaapstad. Via Mossel Bay vaart u door naar Richards Bay, waar u Zuid-Afrika’s grootste samenkomst van krokodillen en nijlpaarden kunt bewonderen.

U ervaart de lokale tradities van het eiland Mozambique in Maputo. Op een voormalige eucalyptus plantage kunt u genieten van een levendige show met traditionele dans en een maaltijd van diverse regionale delicatessen. Maar dat is niet de enige plek waar u tijdens deze cruise de lokale cultuur kunt opsnuiven! Ook in het dorpje Khaya la Bantu net buiten East London ervaart u de Zuid-Afrikaanse cultuur op haar best: hier geniet u van de ritmische, traditionele drums van de Xhosa stam.

Naast cultuur is er in deze 15-daagse cruise van rederij Oceania ook voldoende ruimte voor natuur. Als u geluk heeft, ziet u bijvoorbeeld dolfijnen terwijl u van Walvis Bay naar Pelican Point vaart. Tegen de tijd dat u terugkeert in Kaapstad, bent u zoveel prachtige ervaringen rijker!

De Nautica is een cruiseschip van rederij Oceania.

Niet de wereldcruise voor u? Bekijk onze andere cruises. Neem contact met ons op voor een papieren brochure met alle cruises van rederij Oceania.

Ontdek uw vaarroute

zuid afrika Nautica

December 2017
6 dec Kaapstad, Zuid-Afrika, inscheping
7 dec Mossel Bay, Zuid-Afrika
9 dec Richards Bay, Zuid-Afrika
10 dec Maputo, Mozambique
11 dec Durban, Zuid-Afrika
12 dec Durban, Zuid-Afrika
13 dec East London, Zuid-Afrika
14 dec Port Elizabeth, Zuid-Afrika
17 dec Walvis Bay, Namibia
18 dec Walvis Bay, Namibia
20 dec Kaapstad, Zuid-Afrika
21 dec Kaapstad, Zuid-Afrika

Niet genoemde dagen zijn zeedagen.

Prijzen

Huttype Prijs
Ocean view E   € 3.549,-

Er zijn veel meer hutcategorieën beschikbaar. Stuur ons een e-mail of bel voor andere opties.

Er is momenteel een speciale promotie-actie voor de alle suite categorieën!

Prijzen zijn in euro per persoon op basis van tweepersoonsbezetting en beschikbaarheid, tenzij anders vermeld en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Prijzen zijn exclusief vluchten van en naar Kaapstad, neem contact op voor meer informatie.

Nautica

Ontdek de warme en gezellige sfeer die uniek is voor Oceania Cruises aan boord van de Nautica. Verken het schip en bereid u voor op de fascinerende havens die u tijdens uw reis gaat ontdekken!

De Nautica heeft recentelijk een enorme transformatie ondergaan waardoor het een vrijwel nieuw schip is. Haar dekken zijn gemaakt van de mooiste teak, op maat gemaakt steen- en tegelwerk. Haar lounges, hutten en suites staan vol met luxueuze neo-klassieke meubels. Aan boord van de Nautica kunt u genieten van elke luxe die u aan boord van een stijlvol schip verwacht. Zo beschikt de Nautica over vier unieke restaurants, een fitnesscentrum, een spa van wereldklasse, een zwembad met twee whirlpools, acht lounges en bars en een casino. Bijna 70% van de 342 luxueuze suites en hutten beschikt over een eigen veranda.

De Nautica is een fijn klein schip met slechts plek voor 684 passagiers. De 400 Europese bemanningsleden doen er alles aan om het u volledig naar uw zin te maken.

Stel een vraag over de cruise naar Zuid-Afrika met de Nautica
Cruise over de Indische Oceaan Reader Offers
Icon
Icon Cruise over de Indische Oceaan 2018 | Nautica

Cruise over de Indische Oceaan 2018 | Nautica

van € 13.988,-

detail boek nu