Zoeken

Icon

Prijscategorie

Onze wereldcruises

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan wereldcruises. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag op weg.

Prijs op aanvraag

DE MOOISTE CRUISES IN UW MAILBOX?

De ideale cruise bij Reader Offers

Met een cruise ontdekt u op uw gemak de ene na de andere prachtige bestemming terwijl u uw koffers maar één keer hoeft uit te pakken! Kunt u ook niet kiezen of u de wonderen van Zuid-Amerika wilt ontdekken, de rijstvelden in Azië wilt bekijken of toch wilt genieten van de zon, de zee en parelwitte stranden op een tropisch eiland? Op onze wereldcruises hoeft u die lastige keuze niet te maken, want tijdens deze lange cruises ontdekt u tot maar liefst vijf continenten in één reis. En niet alleen aan land geniet u van uw vakantie, want aan boord van de cruiseschepen kunt u zich ook prima vermaken! En dat zorgt ongetwijfeld voor onvergetelijke ervaringen.

U wilt een cruise maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons vindt u een breed aanbod aan cruises van verschillende gerenommeerde rederijen zoals Cunard, Oceania Cruises, P&O Cruises, Holland America Line, Fred.Olsen Cruise Lines, MSC Cruises en meer! Misschien houdt u van ruim opgezette schepen met veel persoonlijke aandacht? Of vindt u juist het eten aan boord heel belangrijk. Bent u een rustzoeker? Of zit u ’s avonds graag in het theater, casino of in de bar? Wat u wensen ook zijn, we adviseren u graag over welke rederij het beste bij uw vakantiestijl past.

Wilt u liever een riviercruise maken? Ook dan bieden we u veel keus met het aanbod van rederij AmaWaterways. Voor onze riviercruises verwijzen wij u door naar de betreffende pagina.

Direct naar de riviercruisesBekijk ons aanbod

Of u nou een lange wereldcruise wilt maken of liever een cruise van een paar weken wilt boeken, bij Reader Offers helpen we u graag om de ideale reis voor u samen te stellen. Wilt u meer weten over een specifieke cruise? Neem dan gerust contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer inspiratie? Dan raden we u aan om ons prachtige magazine Cruise in Stijl te downloaden. Hierin vindt u tal van cruises die in 2018 vertrekken.

Download het magazineLaat u inspireren!

Ontdek in stijl magazine 2018

Reader Offers Wereldcruise magazine Ontdek In Stijl cover
Twintig wereldcruises, ruim dertig landen, tienduizenden zeemijlen

De wereld ligt aan uw voeten. Het speelt wellicht al langer door uw gedachten. Eens in uw leven een wereldreis maken...

Download

Ontdek in stijl magazine 2018