Over Reader Offers

Reader Offers

Dé Nederlandse expert in wereldcruises

Reader Offers is een van de grootste, zelfstandige cruisespecialisten in Europa. Iedere wereldcruise expert van Reader Offers adviseert u graag bij een wereldcruise, segment van een wereldcruise of een cruise. We organiseren cruisevakanties alsof het onze eigen vakantie betreft: zorgvuldig en met een zo comfortabel mogelijk reisschema. Het Reader Offers cruise team heeft ruime ervaring in het plannen van een grote cruise, wat voor u tot unieke ervaringen op de wereld zal leiden. Een wereldcruise is een belevenis, die u eigenlijk minstens eenmaal in uw leven zou moeten meemaken. Benieuwd naar ons aanbod aan cruises? Neem een kijkje in ons cruise-overzicht of bekijk het magazine.

Het vriendelijke en enthousiaste team van Reader Offers zit 6 dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van informatie te voorzien. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Persoonlijk advies bij u thuis of op kantoor in Oosterbeek kan op afspraak. Bel ons gerust op 035 6947570.

Wereldcruise expert Reader Offers is aangesloten bij het  SGR logo waarmee u ook financiële zekerheid geboden wordt. Garantiefondsen in het buitenland geven over het algemeen geen financiële zekerheid voor Nederlandse reizigers.

Bij Reader Offers kunt u kwaliteit, specialiteit en zorg verwachten. Wij doen er alles aan om van uw (wereld)cruise een aangename en plezierige ervaring te maken.

Tevreden klanten
Wereldcruisen is een fantastische manier om op een ontspannende manier veel van de wereld te zien. Daar zijn al onze klanten het over eens.
Ruim aanbod
Wij bieden een grote verscheidenheid aan wereldcruises aan. Ons aanbod blijft altijd up-to-date.
Bel Reader Offers
Wij staan voor u klaar
We helpen u graag om van uw cruise een droomvakantie te maken.
Wereldcruisespecialisten
Reader Offers is de grootste expert in wereldcruises in Nederland. Wij weten hoe van uw cruise een topvakantie kunnen maken.

Neem contact op

Vragen?Contactinformatie

Telefoon: 035 694 75 70
Stuur ons een e-mail: info@readeroffers.nl
Adres Pietersbergseweg 46 h
6862 BW Oosterbeek

Mooie cruises én meer in ons nieuwe magazine

Bekijk het wereldcruise magazine
Bent u klaar voor een nieuwe reiservaring?

Laat u inspireren door ons prachtige, interactieve cruisemagazine met volop inspiratie voor indrukwekkende wereld- of riviercruises in 2019.

Aanmelden

Blijf op de hoogte